LIEFDE VOOR LINNENGOED

Hoeslakens en moltons

Een goed passend hoeslaken is onontbeerlijk voor een goede nachtrust. Tegenwoordig zijn er vele maten matrassen. Van dunne topmatrassen tot super de luxe dikke boxspring matrassen. Matrassen van 70cm breed maar ook van 200cm of nog breder. Voor al deze matrassen hebben wij passende hoeslakens. En veelal op voorraad. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de jersey Bella Donna hoeslakens maar ook voor een mooie percal, satijn of zijde hoeslaken. Indien nodig op maat gemaakt. Ook voor (maatwerk) moltons en onderdekens kunt u bij ons terecht.  

Maatwerk

Tegenwoordig worden er heel veel verschillende maten bedden, matrassen en opdekmatrassen gemaakt. De maten van standaard dekbedden en linnengoed sluiten hierbij niet altijd aan. Wij bieden de mogelijkheid om uw dekbedden en linnengoed op maat te maken. Zodat alles optimaal op elkaar is afgestemd. Ook de dikte van de dekbedden kunt zelf bepalen. Heeft u het vaak erg warm of juist koud dan kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden.

Hospitality

U wilt uw gast een aangename nachtrust geven. Mooi linnengoed draagt daar enorm aan bij. In samenwerking met gerenommeerde linnengoed fabrikanten hebben we een lijn bed- en badlinnen opgezet die uitermate geschikt is voor de betere B&B, luxe suites en hotels en de exclusieve jachtbouw. Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek laten  wij u graag zien welke mogelijkheden wij bieden om u te onderscheiden en u of uw gast in weelde te doen baden.    

Hoeslakens, maatwerk en hospitality

 
exclusief bed- , bad-  en tafellinnen

home > hoeslakens, maatwerk en hospitality

LIEFDE VOOR LINNENGOED
vorige    home    volgende
Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag van 10.30u-17.00u.
Bergse Dorpsstraat 79 3054 GB  Rotterdam-Hillegersberg tel: 010-2184525